Minust

HK Raamatupidamisteenused OÜ on loodud küll 2019. aastal ning on spetsialiseerunud raamatupidamisteenuse osutamisele, korteriühistutele, MTÜ-le mikroettevõtjatele, väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.  

Ettevõte on loodud 2019. aastal, kuid raamatupidamisvaldkonnas tegutsen alates 2016. aastast. Olen lõpetanud Tallinna Tehnikakõrgkooli majandusarvestuse eriala Cum Laude-ga ning samuti omandanud Eesti Maaülikoolis magistrikraadi majandusarvestuse ja finantsjuhi erialal Cum Laude-ga. 

Raamatupidamisteenuse osutamisel kasutan oma töös veebipõhist raamatupidamistarkvara Merit Aktiva ja Merit Palk, mida on võimalik kohandada erineva suuruse ja vajadustega klientidele. Vajadusel teostame raamatupidamisteenust ka kliendi tarkvaraga.

Raamatupidamisteenuse kõrval aitan oma kliente ka raamatupidamisega kaasnevates küsimustes, muuhulgas tarkvara juurutamisel ning kasutamisel.

Helen Kuusalu – HK Raamatupidamisteenused OÜ – asutaja, omanik ja raamatupidaja 

Minu eesmärgiks

on pakkuda ettevõtetele kvalifitseeritud, professionaalset ning usaldusväärset raamatupidamisteenust lähtudes iga kliendi eripärast ja vajadustest. 

Minu põhiväärtusteks

on usaldusväärsus, täpsus, konkreetsus, konfidentsiaalsus, asjatundlikkus, järjepidevus , lahenduskesksus ja pühendumus.